FOTO: InfoBijeljina.com

Tog 10. juna 2011. godine san mnogih dječaka i djevojčica postao je java, a u našem gradu osnovana je prva samostalna Škola fudbala za djevojčice i dječake "Soccer kids Bijeljina".

Sa ponosom ističem da smo za ovih 8 godina rada, truda, zalaganja i dokazivanja postigli mnogo, ali prije svega u pedagoškom odnosu trenera prema svakom polazniku. Bili smo spremni da znanjem i radom preuzmemo odgovornost i vodeću ulogu u svim stručnim segmentima rada kada su u pitanju Škole fudbala. Poseban napredak u organizaciji i funkcionisanju Škole fudbala omogućio je da i na takmičarskom polju ostavimo značajan trag na turnirima širom BiH ali i zemljama u okruženju. U proteklih osam godina postojanja mali fudbaleri i fudbalerke ŠF su u naš Grad Bijeljina donijeli preko 1.000 medelja sa raznih turnira širom regiona. Dobra organizacija, omugućila nam je da već sedmu godinu zaredom organizujemo sopstveni turnir, koji je prošle godine okupio 102 ekipe, koje su ga ocijenile sa kao  najorganizovaniji  turnir u okruženju - istakla je Petrović.

Ona je posebno ponosna na činjenicu da ŠF "Soccer kids Bijeljina" ima potpisan ugovor sa Školom fudbala FK “Partizan” iz Beograda, što nas obavezuje da budemo što bolji i predaniji u svom radu.

Teško je izdvojito poseban trenutak od prvog treninga do poslednjeg pehara za ovih 8 godina truda i rada, jer svaki trenutak proveden sa klincima na terenu i pored njega meni pruža neopisovu sreću i zadovoljstvo. Ljubav koju pruža fudbal i osmjeh koji izmame klinci na terenu nemaju cijenu, rekla Biljana Petrović predsjednik Škole fudbala  "Soccer kids Bijeljina".

Kao iznendjenje  i rođendanski poklon…

Pored Škole fudbala osnovali smo i Fudbalski klub “Soccer kids” koji ce se od jeseni takmičiti i nastupiti u Prvoj ligi Republike Srpske za pionire, a takođe, naši prvi članovi će imati priliku da nastupaju i u seniorskom timu sto nam je posebno drago.

Seniorski tim ce se takmiciti u Drugoj opštinskoj ligi FSRS.

SOCCER JE JEDNA VRSTA SREĆE!  KORISTIM OVU PRILIKU DA SVOM KOLEKTIVU, ČLANOVIMA I NAVIJAČIMA ŠKOLE FUDBALA “SOCCER KIDS BIJELJINA” POŽELIM SREĆAN ROĐENDAN!

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )