FOTO: InfoBijeljina

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Milan Petković, sastao se danas u Beogradu sa potpredsjedicom Narodne skupštine Republike Srbije, Sandrom Božić.

Na početku sastanka naglašeno je da su odnosi Srbije i Srpke na izuzetno visokom nivou i da je u stalnom usponu, te da će rukovodstvo Srbije nastaviti pružati pomoć Republici Srpskoj, kroz investicione projekte i donacije.
 
Na sastanku se govorilo o obilježavanju važnijih datuma, kao što je bio slučaj sa Danom srpskog jedinstva, slobode i zastave.

– Saglasio sam se sa potpredsednicom Božić da su odnosi Srbije i Republike Srpske posljednjih godina značajno bolji, prije svega zahvaljujući politici koju predvodi predsjednik Aleksandar Vučić. Ukazao sam na problem sa kojim se suočava Narodna skupština Republike Srpske povodom Odluke Ustavnog suda Bosne i Hercegovine da se prethodno usvojen Zakon o nepokretnoj imovini, proglasi neustavnim – stakao je Petković.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )