FOTO: null

Odbojkaši Radnika savladali su Domaljevac sa 3:1 u okviru osmog kola Premijer lige BiH. Radnik se osvajanjem nova tri boda nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tabele sa ukupno 15 poena.

Prvi set nije počeo dobro po tim trenera Darka Manojlovića jer su domaći odbojkaši predvođeni odličnim Damjanovićem napravili prednost od dva poena koju su čuvali do tehničkog tajm auta. Tada se “bude” odbojkaši Radnika, zaigrali su angažovanije u svim segmentima što je dovelo do toga da prvo povedu, a onda i osvoje prvi set rezultatom 25:21. 

Nisu se bijeljinci zadovoljili osvajanjem samo jednog seta. Drugi set i igraju dosta sigurnije i sa manje grešaka, dok je u Domaljevcu jedini raspoložen za igru bio korektor Damjanović koji je svoju ekipu držao na pristojnom minusu od dva-tri poena. Ovaj period igre Radnik dobija prilično sigurnom igrom poen za  poen i osvaja rezultatom 25:22. U trećem setu Radnik je vodio sve do rezultata 21:19, nakon čega dolazi do velikog pada u igri i Domaljevac bez velike borbe osvaja ovaj period igre sa 25:21. 

Kada je u četvrtom setu Radnik poveo sa 10:3 svi su mislili da će rutinski privesti utakmicu kraju. Međutim, bijeljinci ponovo neshvatljivim greškama vraćaju domaćina u igru. Iznenađenje i potpuni preokret ipak se nije dogodio jer Radnik od rezultata 20:20 vezuje 5 poena za redom, osvaja set, i upisuje peti trijumf u ligi za četvrto mjesto na tabeli nakon 8 odigranih mečeva. 

Radnik je u ovom meču bio oslabljen, jer zbog povrede kvadricepsa Dalibor Radić nije mogao da pomogne svojim saigračima. U igri Radnika standardno dobri bili su Perišić i Milićević, dok je Damjanović bio najzapaženiji u redovim ekipe iz Domaljevca.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )