FOTO: null

Na Državnom prvenstvu BiH u džudou, za starije pionire i juniore, održanom u Vitezu džudo klub “Panter” iz Bijeljine osvojio je ukupno pet medalja.

Džudo klub “Panter” iz Bijeljine nastupio je na Prvenstvu BiH, za starije pionire i juniore u muškoj i ženskoj konkurenciji, u Vitezu sa svojih 7 najboljih takmičara osvojivši 5 medalja.

Medalje za “Panter” osvojili su: 1. mjesto Nikša Matić u kategoriji  za starije pionire -38 kg, 2. mjesto Miloš Krstić  -66 kg za starije pionire i 3 mjesta: Danilo Lakić -50 kg za starije pionire, Mihajlo Joksić -90 za juniore i Darko Hanušić + 100 kg za juniore. 

“Zadovoljni smo nastupom naših sportista, koji su u veoma jakoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate. Nadamo se da uspjeh neće izostati ni na Prvenstvu Balkana za koje su već uveliko počeli pripremni treninzi naših džudista”, kaže Vladimir Đokić trener bijeljinskog džudo kluba “Panter”.

Na predstojećem Prvenstvu Balkana, koje će se održati u Skoplju u Makedoniji, reprezentaciju BiH za starije pionire predstavljaće dva člana Džudo kluba "Panter" Bijeljina, a to su  Nikša Matić i Miloš Krstić.

Piše: Snežana Milošević

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )