FOTO: null

Na radost ljubitelja fudbala Bijeljine i okoline, prijateljski susret „Zvijezda 09” - Etno selo Stanišići i Crvene Zvezde odigraće se u nedjelju 27. marta na Gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom u 15 časova.

Kako je portal InfoBijeljina večeras i objavio „Zvijezda 09” - Etno selo Stanišići se obratila protekle sedmice molbom Gradskoj upravi i gradonačelniku Mići Mićiću da se utakmica odigra na stadionu Radnika, što je i odobreno. 

Večeras je povodom predstojećeg meča održana sjednica UO FK „Zvijezda 09” na kojoj su donijete važne odluke. 

U štampu je pušteno pet hiljada ulaznica po cijeni od 5 KM, koje se mogu kupiti na četiri prodajna mesta, a kupovinom tri ulaznice na poklon dobijate brošuru specijalno štampana za ovu priliku.

  • Recepcija Hotel "Pirg" - Etno-selo Stanišić
  • Gradski stadion 
  • Sportski centar "Balon" - kod Poljoprivredne škole
  • Menjačnica "Čvrgić" - kod TC Emporijum

Ekspedicija Crvene Zvezde dolazi u subotu 26. marta i provešće pet dana na mini-pripremama u rajskom Etno-selo Stanišići. Trener Grof Božović će povesti sve raspoložive igrače izuzev onih koji imaju obaveze prema svojim reprezentacijama.

Takođe će u isto vrijeme u Etno-selo svoje mini-pripreme obavljati i vodeći tim Premijer lige BiH, tuzlanska Sloboda koju sa velikim uspjehom sa klupe vodi nekadašnji centarfor Crvene Zvezde, Husref Musemić.

"Velika stvar za naš klub i cijelu Republiku Srpsku, a posebno fascinira interesovanje koje vlada za meč. Svakodnevno dobijamo zahtjeve iz svih krajeva naše Republike i iz Srbije i upravo iz tog razloga smo odlučili da Zvezdu ugostimo na Gradskom stadionu gdje će cijenjena publika imati potpun komfor. Nemam dilemu da će stadion biti mali da primi sve one koji žele da vide buduće šampione Srbije, a poznato je da Zvezda u Bijeljini ima veliki broj poklonika" - izjavio je za portal InfoBijeljina generalni sekretar tima iz Etno-sela Radika Marić.

Kako među navijačima tako i među medijima vlada veliko interesovanje za ovaj prijateljski meč, pa je Uprava Zvijezde 09 odlučila da se svi mediji koji žele da prenesu utiske sa utakmice akredituju putem klupskog mejla: [email protected] 

Akreditovanje je potrebno izvršiti do četvrtka 24.marta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )