FOTO: null

Kandidat Saveza za promjene za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić uvjeren je da će ova koalicija biti apsolutni pobjednik na lokalnim izborima 2. oktobra.

"Građani Ugljevika prepoznaju naš rad, a radili smo i gradili Ugljevik vrijedno i marljivo, pomagali privredu, poljoprivredu. Jedina smo opština u Republici Srpskoj koja je riješila pitanje stambenog zbrinjavanja porodica poginulih, radili smo sve od infrastrukture do kulture", rekao je Perić na centralnom mitingu Saveza za promjene. 

On je istakao da je Ugljevik prepoznatljiv kao jedna od najnaprednijih sredina u Srpskoj i obećao da će i u narednom periodu, zajedno sa koalicionim partnerima, voditi ovu opštinu naprijed. 

Perić je rekao da opština Ugljevik čini sve da poboljša položaj mladih, jer je to put ka boljem i sigurnijem društvu. 

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić pozvao je stanovnike Ugljevika da izađu na izbore i potvrede pobjedu SDS-a i Vasilija Perića. 

"U prethodnom periodu pokušavali su da osvoje vlast u Ugljeviku, ali građani im ne vjeruju i zato nikad nisu pobijedili", rekao je Bosić. 

Na centralnom mitingu govorio je i poptredsjednik SDS-a Vukota Govedarica koji je poručio da je Ugljevik bio i da će ostati bastion SDS-a. 

Predizbornom mitingu u Ugljeviku prisustvovali su i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH Nenad Lalić, te poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Ostojić i Adam Šukalo. 

Koaliciju koja podržava kandidaturu Vasilija Perića čine PDP, SRS Republike Srpske, NDP, stranka Napredna Srpska i SNP. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )