FOTO: null

Načelnik opštine Ugljevik i predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratke stranke ove podmajevičke opštine Vasilije Perić uvjeren je u pobjedu Srpske demokratske stranke na predstojećim lokalnim izborima u Ugljeviku.

On je, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, podsjetio da je ova stranka vladajuća od 1999. godine u kontinuitetu, na čelu ove podmajevičke opštine.

„Ostvarili smo ubjedljivu pobjedu na prethodnim opštim izborima za sva četiri nivoa glasanja“, rekao je  Perić i naglasio da je ovakav rezultat - plod dobrog i marljivog rada u prethodnom vremenskom periodu.

„Ugljevik je danas veliko gradilište, uspjeli smo da ga pretvorimo u jednu od najrazvijenijih opština, a zadržali smo i najveći prosjek plata u Republici Srpskoj koja iznosi 1.200 KM“, rekao je Perić.

Prema njegovim riječima, svi projekti rađeni su zajedno sa građanima i na taj način postignut je ogroman napredak.

Načelnik opštine Ugljevik je za 2016. godinu  najavio nastavak pozitivnih trendova, nova ulaganja pri čemu je istakao da je usvojen budžet za 2016. godinu u iznosu od 12,4 miliona KM koji će omogućiti dalju izgradnju i modernizaciju Ugljevika, a samim tim i kvalite života građana.

Govoreći o 2016., kao godini lokalnih izbora u BiH, načelnik Perić je sa sigurnošću rekao da SDS ostaje pobjednik u ovoj lokalnoj zajednici.

„Srpska demokratska stranka u Ugljeviku će biti apsolutni pobjednik na lokalnim izborima, za mjesto načelnika, a imaćemo u najviše odbornika u lokalnom parlamentu“, rekao je Perić i prisutnima kao i građanima Ugljevika poželio srećnu Pravoslavnu Novu 2016. godinu.

Tradicionalni Novogodišnji prijem održan je u prostorijama Srpske demokratske stranke gdje su se okupili članovi, te brojni simpatizeri i prijatelji stranke.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )