FOTO: InfoBijeljina

Povodom odluke Vrtića "Čika Jova Zmaj" da ukine produženi boravak, ovoj javnoj ustanovu se molbom obratio odbornik Danijel Perić.

"Molim Vas da još jednom razmislite povodom ukidanja produženog boravka za djecu koji se realizuje u JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj". Program produženog boravka je u skladu sa Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju i organizuje se u vrtiću već duži niz godina u skladu sa potrebama roditelja i djece koja još uvijek nisu dovoljno samostalna da sama borave kod kuće, kao i da sami odlaze u školu i vraćaju se iz nje. Napominjem da u ovom programu borave djeca prvog i drugog razreda OŠ "Sveti Sava" i uglavnom su to djeca koja su u predškolskom uzrastu boravila u istom vrtiću. Uz svo poštovanje Vi nemate pravo da u ovom trenutku uskratite našim najmlađim sugrađanima produženi boravak, a roditelje dovesti u jednu neprijatnu situaciju", stoji u molbi odbornika Perić koju je dostavio Dječijem vrtiću Čika Jova Zmaj u Bijeljini kao i Skupštini Grada Bijeljina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )