FOTO: null

Članovi i simpatizeri Opštinskog odbora /OO/ Srpske demokratske stranke /SDS/ u Ugljeviku obilježili su danas krsnu slavu stranke - Petrovdan uz najavu nove izborne pobjede 2018. godine.

„Uvjeren sam da će stranka ostvariti ubjedljivu pobjedu i na narednim Opštim izborima i da će Ugljevik ostati bastion SDS-a“, rekao je predsjednik stranke u Ugljeviku Vasilije Perić. 

Čestitajući slavu članovima, simpatizerima i prijateljima stranke uz želju da svaku narednu godinu dočekuju uspješnije, Perić je podsjetio na sve izborne pobjede SDS-a u Ugljeviku od kako se održavaju višestranački izbori u Republici Srpskoj. 

„Ovakvi rezultati govore da smo marljivo, pošteno i kvalitetno radili i upaprijedili sve segmente života u Ugljeviku, od infrastrukture do kulturnog razvoja“, rekao je Perić novinarima.

On je najavio da će SDS u Ugljeviku i u narednom periodu raditi jedinstveno, za interes svih građana ove podmajevičke opštine.

Krsna slava OO SDS Ugljevik obilježena je polaganjem vijenca na centralno spomen-obilježje poginulim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata i lomljenjem slavskog kolača na prijemu u svečanom salonu „Torlaković“ u Ugljeviku.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )