FOTO: null

Na predizbornoj tribini Srpske demokratske stranke /SDS/ u Posavcima poručeno je da je veoma je važno da 2.oktobra građani podrže SDS i na taj način sačuvaju dostojanstvo Ugljevika.

„Srpska demokratska stranka je najstarija stranka srpskog naroda zapadno od rijeke Drine, i ona je zajedno sa narodom stvorila Republiku Srpsku i zato je naš slogan SDS i Ti, zajedno možemo sve“, poručio je kandidat SDS-a  za odbornika u Skupštini Ugljevika Predrag Vujević.

Kandidat SDS-a za načelnika Ugljevika Vasilije Perić istakao je da su brojni projekti u Posavcima potvrda dobrog rada i saradnje sa građanima i  da rezultati rada u predhodnom periodu govore da se može vjerovati SDS-u.

„Mnogo toga je urađeno ovde, saradnja sa svima vama je odlična, i vaše mjesto ima divne uslove za kvalitetan život zahvaljujući zajedničkom radu vas mještana sa rukovodstvom opštine Ugljevik koga predvodi SDS“, rekao je Perić obraćajući se mještanima Posavaca.

Perić je najavio nastavak izgradnje infrastrukturnih projekata.

„Seoska područja čine 75 odsto Ugljevika i zato ćemo nastaviti približavati uslove života centru naše opštine i razvijati poljoprivredu i voćarstvo“, rekao je Perić.

Na predizbornoj trbini predstavljena je lista od 28 kandidata SDS-a  za odbornike u Skupštini Ugljevika.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )