FOTO: null

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je ova opština, uprkos brojnim nedaćama u 2014. godini, uspjela da izdvoji novac za nekoliko razvojnih projekata, prije svega za rekonstrukciju seoskih puteva, za šta je uloženo 500.000 KM, i istakao da

Perić je, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za predstavnike političkih stranaka, privrednike, direktore javnih ustanova i predsjednike mjesnih zajednica opštine Ugljevik, naveo da je opština usvojila budžet za 2015. godinu u iznosu 12.700.000 KM. 

"Od toga oko 4.500.000 KM će biti uloženo u određena kapitalna ulaganja. Predvidjeli smo povećanje sredstava za socijalno ugrožene kategorije društva, neophodno je i dalje voditi posebnu brigu o porodicama poginulih boraca i invalidima rata, uopšte o boračkim kategorijama kao jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva", naglasio je Perić. 

On je prisutnima, kao i svim stanovnicima Ugljevika poželio srećnu 2015. godinu, a pravoslavnim vjernicima čestitao najradosniji hrišćanski praznik Božić, sa željom da predstojeći dani budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )