FOTO: InfoBijeljina.com

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je danas kosačicu za travu Fudbalskom klubu „Strijelac“ iz Tutnjevca čiju je nabavku finansirala ova opština sa 5.400 KM.

Perić je istakao da je ovaj klub primjer dobrog rada i organizovanosti i čestitao svim fudbalerima ulazak u veći rang takmičenja.

On je dodao da opština Ugljevik konstantno ulaže u sport.

„U prethodnom periodu ovdje u Tutnjevcu, napravili smo divan ambijent, izgradili smo objekat za potrebe kluba, te pristupnog puta, javne rasvjete i ogradu, i na taj način smo stvorili dobre uslove za rad a od ukupno 22 fudbalera, 21 iz Tutnjevca čime smo posebno zadovoljni", podsjetio je Perić i najavio nastavak daljeg ulaganja u sve sportske klubove i udruženja sa područja ove opštine.

Potpredsjednik kluba Dalibor Jovanović rekao je da je ostvaren veliki uspjeh,  ulazak u veći rang takmičenja bez ijednog poraza ili neriješenog rezultata.

„Imamo ogromnu podršku od opštine Ugljevik na čemu smo im zahvalni a naš cilj je da nastavimo sa dobrim rezultatima i da napredujemo i u narednoj sezoni budemo u još većem rangu“, rekao je Jovanović.

Medalje i pehar fudbalerima iz Tutnjevca dodijelio je predstavnik Fudbalskog saveza „Brčko distikt“ Lazo Aleksić.

Aleksić je rekao da je Fudbalski klub „Strijelac“ ušao u četvrti rang takmičenja grupa „Posavine“ koji pripada Fudbalskom savezu područja Semberije, Majevice i Birač.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )