FOTO: srpskainfo.com

Četvoročlana socijalno ugrožena porodica Blagojević iz Korenite, kod Ugljevika, dobila je danas novčanu pomoć za izgradnju kuće iz budžeta ove podmajevičke opštine u iznosu od 3.000 KM.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić uručio je novac porodici Blagojević i rekao novinarima da je lokalna zajednica ukupno do sada ovoj porodici koji žive u lošim uslovima dodijelila 6.000 KM za izgradnju porodične kuće.

– Novac koji smo dodijeli danas pomoći će da se na kući izgradi krov – rekao je Perić.

On je podsjetio da opština Ugljevik ima Pravilnik o jednokratnoj novčanoj pomoći licima u stanju vanredne socijalne potrebe.

– Ovim projektom želimo da sve porodice koje su u stanju stambene potrebe riješimo, i u budućem periodu pomoći ćemo svima kojima je pomoć neophodna – najavio je Perić.

Obren Blagojević zahvalio se na pomoći načelniku Periću i istakao da njegovoj porodici veoma znači novi stambeni objekat, ali i svim mještanima Korenite i drugih mjesta koji su pomogli izgradnju kuće.

– Supruga i ja smo nezaposleni, a imamo i dvije maloljetnje kćerke koje pohađaju školu – rekao je Blagojević.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )