FOTO: null

Predstavnici Centralne izborne komisije /CIK/ BiH uručili su u Sarajevu sertifikate načelnicima i gradonačelnicima izabranim na lokalnim izborima 2. oktobra.

Predsjednik CIK-a BiH Ahmet Šantić rekao je, obraćajući im se na ceremoniji dodjele, da se nada i vjeruje da će opravdati povjerenje koje su im glasači dali, te im poželio puno sreće i uspjeha u narednom mandatnom periodu.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić nakon dodjele sertifikata rekao je da je Ugljevik u prethodnom periodu prešao put od jedne nerazvijene do jedne od najrazvijenijih opština Republike Srpske.

"U proteklom vremenskom periodu ostvarili smo napredak u dijelu u kojem to zavisi od naše lokalne zajednice, veoma važno i bitno je da smo u neprestanoj komunikaciji sa našim građanima. Tako sam se ponašao u prethodnom vremenskom periodu jer, dobra komunikacija sa građanima, je i jedan od razloga zašto sam izabran za načelnika po peti put", rekao je Perić.

On je istakao da će i u narednom periodu Ugljevik voditi u napredak i izrazio uvjerenje da će se održati pozitivni trendovi iz prethodnog perioda koji opštinu Ugljevik svrstavaju u red najrazvijenijih.

CIK BiH potvrdio je rezultate lokalnih izbora za 57 skupština opština, 73 opštinska vijeća, 130 načelnika, četiri gradska vijeća, šest skupština gradova, 10 gradonačelnika i Skupštinu Brčko Distikta.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )