FOTO: null

Pekara Braća Lazić je osnovana 1998. godine, kao firma sa svega par zaposlenih, da bi vremenom sa vrijednim radom, stalnim usavršavanjem i željom za napretkom, postala jedan od lidera na području Bijeljine.

Trenutno posluje sa brojnim pekotekama i veleprodajom pekarskih proizvoda u Dvorovima, sa preko 100 zaposlenih i asortimanom od preko 200 proizvoda. 

Pekara Braća Lazić je u Patkovači imala malu pekoteku već devet godina, a 22. septembra je otvorena nova velelepna pekoteka sa ljetnom baštom, gdje će se kupci osjećati veoma prijatno i uživati u divnim ukusima i postojećih i novih proizvoda. Ovo je zahvalnost kupcima za povjerenje svih ovih godina. 

"Ovo nam je dvanaesta po redu pekoteka koju smo otvorili, postojimo od 1998. godine i imamo 135 zaposlenih. U nekom narednom periodu ćemo nastojati da se širimo, da obogatimo još više naš asortiman. Smatram i da smo našim prisustvom i postojanjem veoma bitan faktor za Semberiju. Otvaranje ovakve pekoteke u godini kada pekara slavi 18 godina postojanja predstavlja u neku ruku i krunu našeg rada i zalaganja", rekao je za portal InfoBijeljina Brano Lazić, direktor pekare, dodajući da je u Patkovači zaposleno 15 novih radnika.

Veoma je bitno istaći da je D.O.O. Braća Lazić firma koja redovno izmiruje sve obaveze na vrijeme, bez zakašnjenja, što je u današnje vrijeme i rijetkost i pohvalno. 


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )