FOTO: InfoBijeljina

Partija demokratskog progresa (PDP) u Bijeljini predstavila je kandidatsku listu za lokalne izbore 2024. godine, ističući da je to tim odgovornih, sposobnih i ambicioznih pojedinaca koji su spremni da preuzmu vodeću ulogu u razvoju našeg grada.

“Naša lista kandidata predstavlja spoj mladosti i iskustva, ljudi koji su posvećeni napretku i blagostanju svih građana”, naveli su iz PDP-a Bijeljina.

Dodali su da vjeruju u transparentnost, pravdu i ravnopravnost.

“Promjene koje donosimo temelje se na vrijednostima koje naše društvo zaslužuje. Uz podršku naših članova i sugrađana, krenućemo u kampanju s ciljem da u Bijeljini donesemo novu energiju i ideje za bolju budućnost! Svaki glas za PDP je glas za promjenu koja vodi ka pravednijem društvu”, naveli su iz bijeljinskog PDP-a.

"Bijeljina na 1. mjestu", kako dodaju, nije samo njihov slogan, već njihov prioritet.

“Zajedno gradimo Bijeljinu u kojoj će građani biti na prvom mjestu, sa ekonomijom koja raste, infrastrukturom koja napreduje i životom koji postaje bolji za sve. Pozivamo vas da podržite naš tim i da zajedno gradimo Bijeljinu kakvu zaslužujemo!”, naveli su iz ove stranke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )