FOTO: InfoBijeljina

Direktor Poljoprivredno dobra "Semberija" Mladen Mihajlović rekao je Srni da će osočna jama do kraja godine biti završena prema svim ekološkim standardima.

On je rekao su problemi na osočnoj jami počeli da se rješavaju mnogo ranije nego što je Komunalna policija grada Bijeljina uočila neke nedostatke na njoj. 

Mihajlović je rekao da su radovi na rješavanju pitanja odvoza stajskog đubriva na njivu, koja je vlasništvo PD "Semberija", počeli mnogo ranije nego što su se nedavno pojavili neprijatni mirisi u gradu. 

"Mi smo počeli da radimo na tim poslovima, u fazi je realizacija projekta i do kraja godine bismo trebali da imamo novu jamu prema svim ekološkim standardima", rekao je Mihajlović. 

On je rekao da kada padne veća količina kiše, a velika je količina osoke, ne može da se postigne da cisternama bude sve izvučeno i zbog toga to odvoze na jednu parcelu, što je privremeno rješenje. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )