FOTO: null

Konzilijum ljekara danas je odlučio da će vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović liječenje i dalje nastaviti u bolnici, saznaje portal InfoBijeljina.

"Trenutno zdravstveno stanje gospodina Slobodana Pavlovića je stabilno, pacijent je dobro reagovao na terapiju, ali se planira i dalje praćenje i liječenje njegovog zdravstvenog stanja u hospitalnim uslovima. Ukoliko se ukaže potreba uključiće se i dalja kardiološka (kardiovaskularana) obrada", rekao je za portal InfoBijeljina direktor bijeljinske bolnice "Sveti Vračevi", Siniša Maksimović.

Maksimović je dodao da je planirano da pacijent ostane na bolničkom liječenju do kraja nedelje i zbog kontrolisanja funcije bubrega.

Podsjećamo, pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH, prema nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili su 11. februara Pavlovića i još tri službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlašćenja, pranje novca i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava. 

Pavlović je prethodno 17. februara prebačen iz pritvorske jedinice u Bijeljini u Bolnicu "Sveti Vračevi" zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. 

Sud BiH je 19. februara pritvor za Pavlovića i druge osumnjičene u slučaju Pavlović banke zamijenio kućnim pritvorom.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )