FOTO: null

Vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović kojem je određen kućni pritvor i koji se zbog lošeg zdravstvenog stanja nalazi u bolnici, danas se osjeća dobro, a tegobe koje je imao se saniraju, rekao je Srni direktor Bolnice „Sveti Vračevi” u Bijeljini Siniša

"Gospodin Pavlović od jutros je dobro i reaguje na terapiju, ali i dalje će biti zadržan u bolnici", rekao je Maksimović.

Pavlović je smješten je na Kardiološko odjeljenje Bolnice "Sveti Vračevi" 6. marta, zbog zdravstvenih problema.

Prema riječima njegovog branioca Miodraga Stojanovića, Pavlović je prebačen na Kardiološko odjeljenje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, nakon što su ga pregledali ljekari službe Hitne pomoći.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH, po nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili su 11. februara Pavlovića i još tri službenika Pavlović banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja, pranje novca i falsifikovanje ili uništavanje poslovnih ili trgovačkih knjiga ili isprava.

Pavlović je 17. februara prebačen iz pritvorske jedinice u Bijeljini u Bolnicu "Sveti Vračevi" zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Sud BiH je 19. februara pritvor za Pavlovića i druge osumnjičene u slučaju Pavlović banke zamijenio kućnim pritvorom.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )