FOTO: null

Pavlović Internacional Banka danas se zahvalila komitentima i saradnicima koji proteklih dana nisu dozvolili da netačne informacije na bilo koji način utiču na povjerenje koje tradidicionalno imaju u ovu banku, saopšteno je iz Banke.

Zahvaljujući na lojalnosti i razumijevanju u situaciji koja je dovela do nedoumica kod jednog dijela klijenata, iz Pavlović banke podsjećaju da je njihova poslovna politika zasnovana na tradiciji sigurnosti i povjerenju uz aktivnosti koje podrazumijevaju likvidnost i sposobnost za izvršavanje svih obaveza u roku dospijeća.

Sa zadovoljstvom konstatujući, da se redovno odvija kreditiranje klijenata po povoljnim uslovima i da na šalterima nema građana koji žele podići svoje depozite, iz banke ocjenjuju da je lako zaključiti da uprkos svemu što se dešavalo proteklih dana povjerenje klijenata u Pavlović banku nije poljuljano.

Nastavljamo dalje, radeći na ostvarenju još boljih rezultata poslovanja, stavljajući klijenta na prvo mjesto,omogućujući mu pri tom sigurnost i najkvalitetnije bankarske usluge. Jednom riječju ostajemo na putu stabilnog i sigurnog poslovanja u bankarskom sektoru Republike Srpske“, poručuju iz Pavlović Internacional banke.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )