FOTO: srpskainfo.com

Marko Pavić, lider DNS-a, rekao je da još uvijek nije razgovarano da li je ta stranka član vladajuće koalicije u RS.

Upitan da li će DNS podržati Radovana Viškovića za mandatara za sastav nove Vlade RS, Pavić je rekao da je to teško govoriti.

"Ja gospodina Viškovića znam, cijenim ga kao izuzetno korektnog čovjeka, ali mi nismo još ušli u pregovore. Ja ne mogu govoriti o podršci, a nismo razgovarali da li je DNS član vladajuće koalicije", rekao je lider DNS-a na obilježavanju krsne slave te stranke, Mitrovdana.

Pavić je istakao da slavu proslavljaju u vrijeme nakon izbora na kojim je DNS postigao najbolji rezultat od svog nastanka.

Rekao je da očekuje da će DNS i dalje učestvovati u vlasti i u RS i na nivou BiH.

"DNS ima potpisan koalicioni sporazum za formiranje vlasti sa SNSD-om i SP, i nas što se tiče, mi taj sporazum poštujemo i od njega ne mislimo odstupati. Za to su, normalno, potrebna i druga dva člana", naveo je Pavić.

Na krsnu slavu DNS-a došli su brojni članovi te stranke, ali i brojni gosti iz drugih stranaka, uključujući i lidera SNSD-a Milorada Dodika i potpredsjednicu te stranke Željku Cvijanović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )