FOTO: novosti.rs

Očekuje nas duel protiv tima koji igra tipičnu špansku košarku. Imamo nauk sa turneje po Španiji kako ne treba da igramo protiv takvih ekipa - istakao je trener Nenad Čanak

Valensija je na svom terenu favorit, ali Partizan ne ide sa bijelom zastavom na meč trećeg kola Evrokupa (srijeda, 20.45). Trener Nenad Čanak napominje da će njegov tim, uprkos tome što ima problema sa povredama, igrati maksimalno.

- Valensija je, kao i Zenit, pretendent na najviši plasman u Evrokupu. Ekipa koja je godinama igrala Evroligu i sigurno joj je cilj da se ekspresno vrati na evroligašku scenu. To je tim koji igra tipičnu špansku košarku sa mnogo trčanja i tranzicione igre. Imamo nauk sa turneje po Španiji kako ne treba da igramo protiv takvih timova - istakao je za klupski sajt Čanak, koji ne zna koliko će moći da računa Sija, Lendejla i Veličkovića. - Ali, svakako ne idemo u Valensiju bez ambicija.

Centar Đorđe Gagić je svjestan izazova koji čeka njegov tim:

- Valensija je stalno u vrhu ACB lige. Nemamo mnogo vremena, a ni sam put nije lak, ali moramo da se što prije adaptiramo na sve okolnosti, pripremimo se i iz sebe izvučemo ono najbolje. Potrebno je da budemo koncentrisani, disciplinovani i da adekvatno fizički odgovorimo na njihovu igru.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )