FOTO: null

Košarkaši kluba iz Humske u 6. kolu Evrokupa večeras (20.00) igraju sa Albom iz Berlina. Šalić: Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri

Na prvoj stanici evropskog putovanja košarkaše Partizana je njemačka Alba "počastila" sa čak 111 poena i nanijela im težak poraz, koji još nisu izbrisali iz sjećanja. Od tog trenutka igra crno-bijelih je krenula uzlaznom putanjom, ređali su pobjede u regionalnom takmičenju, upisali prevenac u Evrokupu, pa s razlogom večeras (20.00) pred domaćim navijačima u hali "Aleksandar Nikolić" očekuju da će biti ravnopravan protivnik velikom dužniku iz Berlina.

- Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobijedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i bolje, i nadam se da ćemo smoći snage da pobijedimo - nada se trener Miroslav Nikolić da će naplatiti dugove ekipi Albe. - Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Što duže budemo igrali, bićemo sve bolji.

Duel s njemačkim timom Partizan dočekuje posle pobjede nad Mega Bemaksom, kada su postigli 102 pogotka. Još jedna "stotka" je poruka rivalu da su crno-bijeli spremni za napadački obračun.

- Protiv Mege smo odigrali sa 70-80 odsto onoga kako želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv veoma kvalitetnog tima.

Trener Partizana je istakao da je dodatan motiv za pobjedu i to što danas slavi slavu.

Centar crno-bijelih Đoko Šalić ima optimistične prognoze pred večerašnji meč.

- Svaka nova utakmica za nas je šansa da pokažemo napredak u igri. Osjećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživili ubjedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobjedu i učinićemo sve da do nje dođemo - podvukao je Šalić.

KARTE DO POČETKA MEČA

Karte za duel sa Albom se mogu kupiti danas na stadionu Partizana (kancelarija 220) od 10.00 do 16.00, kao i na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 10.00 do početka meča. Cijene pojedinačnih ulaznica za tribine su 300 dinara, za parter 500 dinara, bijela loža je 1.200 dinara, VIP loža 1.500 dinara, a počasna mjesta pored terena staju 12.000 dinara.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )