FOTO: rts.rs

Fudbaleri Partizana i subotičkog Spartaka večeras igraju protiv danskih klubova, Nordsjelanda i Brondbija, prve mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan, na debiju novog trenera Zorana "Bate" Mirkovića, u Farumu pokušaće da pronađe formu i zaigra prema očekivanjima, što se nije desilo ni od odlaska Miroslava Đukića zbog mršavog remija sa lučanskom Mladosti (0:0) u Superligi.

I Mirković priznaje da je ekipa u krizi i da joj je potrebno samopouzdanje, a ono se stiče pobjedama.

"Ispred nas je težak zadatak i potreban nam je dobar meč da se konsolidujemo. Radimo i na voljnom momentu jer je ekipa u nokdaunu. Uvijek igramo na pobjedu. Ako bismo kalkulisali odgovarao bi nam i remi u ovakvoj situaciji", rekao je Mirković.

Proslavljeni reprezentativac, prema najavama, spremio je i iznenađenje jer se očekuje da u startnih 11 bude poslednje pojačanje Goran Zakarić iz sarajevskog Željezničara.

Na većem ispitu je Spartak protiv vicešampiona Danske Brondbija, tima koji je u poslednjoj utakmici savladao Nordsjeland (2:0) u tamošnjem šampionatu.

Ipak, Subotičani se nadaju novoj senzaciji nakon praške Sparte, s tim što su sada domaćini na stadionu "Rajko Mitić".

"Idealno bi bilo da u Dansku odemo bez primljenog gola. To nam je glavni cilj", priželjkuje pomoćni trener Savo Pavićević.

Nordsjeland i Partizan igraju od 19.45, a sat kasnije počinje duel Spartak - Brondbi.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )