FOTO: InfoBijeljina.com

Košarkaši Partizana pobijedili su Lokomotivu Kuban rezultatom 80:71 u utakmici 4. kola Evrokupa.

Partizan je dobro otvorio utakmicu i nakon prvih deset minuta imaop je šest poena viška, vođstvo od 24:18, a sa ovom razlikom otišlo se na poluvrijeme jer je druga dionica završena nerješenim rezultatom 17:17. U poslednju četvrtinu gosti su ušli sa prednošću od jednog poena (57:58), a onda su crno-bijeli za manje od četiri minuta, serijom 8:0 došli do devet poena viška (70:61). Ipak Lokomotiva se nije predavača, a gostujući sastav uspio je veoma brzo da se vrati u meč i u poslednja tri minuta uće sa samo poenom zaostatka (72:71).

Tomas i Pejdž u ovom trenucima preuzimaju odgovornost i serijom 6:0 ponovo vraćaju Partizanu pristojunu prednost i plus sedam sa kojima domaći tim ulazi u poslednja dva minuta,  a Mozli sjajnim zakucavanjem nakon asistencije Gordića seriju povećava na 8:0, odnosno plus devet (80:71)

Najefikasniji igrač Partozana bio je Rašon Tomas sa 16 poena dok su u poraženom timu po poen više postigli Sem Deker i Vil Kamings.

Poslije ove utakmice Partizan je vodeći tim u grupi “B” sa maksimalnim učinkom nakon četiri kola, dok Lokomotiva Kuban ima polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )