FOTO: null

Fudbaleri Partizana savladali su albanski Skenderbeg na stadionu JNA rezultatom 2:0, dok su fudbaleri Crvene zvezde odigrali su neriješeno 0:0 protiv Arsenala u Londonu

Šampiona Srbije do važne pobjede vodili su Zoran Tošić, golom iz slobodnog udarca u 39. i Leandre Tavamba u 66. minutu.

Posle te pobjede crno-bijeli se nalaze u izuzetno dobroj poziciji pred poslednja dva kola, pošto sa pet bodova zauzimaju drugu poziciju. 

Na ruku Đukićevoj ekipi ide i rezultat meča iz Berna, gdje je kijevski Dinamo slavio 1:0, pa Partizan sad ima dva boda više od trećeplasiranih Švajcaraca i u već u sledećem meču protiv njih, 23. novembra, imaće priliku da pobjedom obezbjedi plasman u nokaut fazu.

Sa druge strane, Skenderbeg je porazom praktično izgubio šanse da se plasira dalje. Ekipa iz Albanije je poslednja sa dva boda. Na čelu grupe nalazi se Dinamo sa 10 bodova.

Ekipa Vladana Milojevića odigrala je još jedan hrabar meč protiv velikana iz Londona i sasvim zasluženo je izbjegla poraz.

Arsen Venger izveo je gotovor identičan tim kao u Beogradu, a Zvezda je još jednom pokazala da može da igra na evropskom nivou. Imali su crveno-bijelih nekoliko sjajnih šansi da čak i pobjede, ali Boaći, Radonjić, Srnić i Savić nisu pogodili.

Na drugoj strani, golman Crvene zvezde Milan Borjan bio je sjajan u nekoliko situacija protiv Olivijea Žirua, a Entoni Le Talek je sredinom drugog dijela spasao čist gol sjajnom intervencijom.

Crveno-bijeli su zadržali drugo mesto u H grupi, sada imaju 5 bodova, jedan više od BATE Borisova koji je izgubio sa 5:2 od Kelna u Njemačkoj. Arsenal je prvi sa 10 bodova, a Keln sada ima 3.

Zvezda u pretposlednjem kolu 23. novembra dočekuje Keln.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )