FOTO: Starsport

Krajem maja 2017. košarkaši Partizana poslednji put su slavili nad FMP u Železniku. Upravo taj podatak je upozorenje za crno-bijele pred današnji susret (19.00), u kome će imati meč-loptu za plasman u finale Superlige.

Ekipa Andree Trinkijerija će na parket istrčati bez povrijeđenog Radeta Zagorca, koji je u prvom meču nagnječio koljeno i zato mu predstoji pauza. Prema prvim prognozama, povreda nije ozbiljnija i ne bi trebalo duže da odsustvuje.

- Poremetilo nas je, jer nam mnogo znači. Ali ko god je "aut", moramo da se snalazimo i bez njega, treba taj nedostatak da popunimo na bilo koji način - kaže Vanja Marinković.

Zbog toga ni danas ne očekuje lak posao. Ubjedljiva pobjeda (93:75) od prije dva dana neće opustiti ni njega, ni njegove saigrače.

- Sve utakmice u kojima smo izgubili na njihovom terenu bile su ključne, kao što je i ova. Nećemo imati podršku navijača. Moramo da igramo timski, da idemo na skok, i tako ćemo slaviti u Železniku. Ne mislimo o tim ranijim porazima. Idemo da dobijemo, pa šta bude-bude. Ako izgubimo, vraćamo se u "Pionir". Ali ne bi valjalo ako hoćemo da idemo dalje, imaćemo utakmicu više. Biće veći napor, umor, manja rotacija...

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )