FOTO: null

Lider Superlige koji je na tri koraka do šampionske titule danas u 17 časova pred praznim tribinama u Humskoj 1 dočekuje Voždovac, koji je šokirao Zvezdu prije sedam dana na krovu tržnog centra

Tradicija je uz Partizan, ali publika danas neće biti uz crno-bijele. Lider Superlige koji je na tri koraka do šampionske titule danas u 17 časova pred praznim tribinama u Humskoj 1 dočekuje Voždovac, koji je šokirao Zvezdu prije sedam dana na krovu tržnog centra.

Partizan je stigao na prvo mjesto, ali ga je za prizemno vrijeđanje igrača i navijača Vojvodine prije tri nedelje stigla zaslužena kazna, pa će danas u tišini Humske 1 morati da traži način da utiša razmahnute "zmajeve". Tu tišinu danima remeti praćakanje po blatu u kojem čelnici pojedinih klubova izgleda baš uživaju. I u njega uvlače medije žedne ovakve "krvi", pa čak i trenera Marka Nikolića, koji je optužen da nema "crno na bijelo" da je posle kazne u Sloveniji smio da se bavi svojim poslom. A ima!

- Razumjem da su ovakve stvari interesantne medijima, ali vjerujte mi da u pripremi utakmice sa Voždovcem nema nikakve razlike u odnosu na utakmice koje smo igrali do sada. Apsolutno ništa ne smije da se promjeni ni u razmišljanju, ni u ponašanju - kaže Nikolić.

Mediji kao mediji... Navaljuju na Nikolićev "ritern" komšiluku.

- Sve i da hoću, nemam vremena da se bavim time, i sve to prolazi mimo mene. Teško da ćete od mene čuti nešto na tu temu. Ja sam čovjek sporta i koncentrišem se na bitne, dobre i sportske stvari - dodaje Nikolić.

Voždovac dolazi da se osveti Partizanu za poraz u četvrtfinalu Kupa.

- Igraće se bez publike, i zbog toga je ovo specifičan meč. Očekujem od igrača ono što su pokazivali do sada: motivaciju na najvišem nivou, posvećenost, disciplinu... Ako takav pristup ponovo budemo imali, vjerujem da ćemo da pobjedimo - zaključio je Nikolić.

Tradicija je uz Partizan. Do sada je u Superligi i Kupu igrao 13 puta sa Voždovcem. Čak 12 puta je pobjedio i jednom (u februaru 2015) igrao neriješeno 3:3 u Humskoj.

ĐURĐEVIĆU PRIJETI PAUZA

Uroš Đurđević do sada u sezoni ima sedam žutih kartona, i ako dobije jedan danas protiv Voždovca, neće igrati sledeće srijede u Nišu protiv Radničkog, koji je po svim procjenama i najteži protivnik na putu do 27. titule.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )