FOTO: null

Direktor košarkaškog kluba Partizan Dejan Kijanović potvrdio je navode "Večernjih novosti" o ponudi Gazijantepa za Patrika Milera.

Turski Gacijantep je poslao zvaničnu ponudu, a direktor crno-bijelih je za "Sportski žurnal" potvrdio još nekoliko detalja.

"To nije prva ponuda koju smo dobili za Milera. Takođe, mnogim klubovima je interesantan Najdžel Vilijams Gos. Imamo ponudu i razmatramo je. Sada je iskočilo to za Gazijantep, ali bilo je ponuda i ranije. Sve smo ih odbijali. Njih dvojica imaju ugovore na dvije godine, mi ćemo razmotriti šta je najbolja opcija za Partizan", rekao je Kijanović.

Ukoliko se saradnja sa turskim klubom ostvari, Miler će posle transfera Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče 2014. godine, biti prvi košarkaš za koga će Partizan dobiti obeštećenje.

Miler je već nastupao u turskoj Superligi.

Igrao je za Bešiktaš i Ješilgiresun, a prije Partizana je branio boje Teksas ledžendsa, Skajforsa i Leonesa de Santo Dominga.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )