FOTO: null

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 3:1 u 154. vječitom derbiju, koji se igrao u okviru prvog kola plej-of grupe Superlige Srbije.

Tim trenera Marka Nikolića je pobjedio golovima Leonarda u 21, 80. i Tavambe u 68. minutu, dok je Boaći bio jedini strelac za Zvezdu u 48. minutu. 

Posle 31. kola, odnosno prve runde u plej-of grupi, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su izjednačeni sa po 40 bodova na tabeli. Do kraja prvenstvene borbe je ostalo još šest kola. 

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" je kao i mnogo puta do sada imala uvertiru na ulicama, gdje su se sukobili navijači dva najtrofejnija srpska kluba.

Treneri Miodrag Božović i Marko Nikolić su se opredjelili za sledeće sastave, za meč koji bi mnogo toga mogao da odluči kada je u pitanju borba za šampiona. 

Crvena zvezda: Manojlović - Petković, Frimpong, Luković, Ristić, Donald, Le Talek, Ruiz (Srnić), Kanga, Plavšić (Sikimić), Boaći

Partizan: Kljajić - Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić (Radin) - Everton, Jevtović, Leonardo, Janković (Đuričković), Tavamba (Kosović), Đurđević

Crvena zvezda posle podjele bodova i presjeka tabele na plej-of i plej-aut grupu ima tri boda više od velikog rivala.

Derbi nije počeo na vrijeme, već sa desetak minuta zakašnjenja, zbog kašnjenja tima Partizana, koji je kasnije stigao u svlačionicu, pošto je autobus sa igračima morao da se probija kroz gužvu oko stadiona. 

Iako je bilo gužve van stadiona, tribine stadiona Crvene zvezde su daleko od ispunjenih. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )