FOTO: null

Košarkaši Partizana napravili su iznenađenje i u 3. kolu grupe C Evrokupa u Bilbau pobedili sa 96:92. Crno-belima je ovo prvi trijumf, a Baskijcima drugi neuspeh.

Ekipa trenera Miroslava Nikolića evidentno je podigla formu u poslednjih desetak dana, a nagrada je stigla na vrućem terenu u Baskiji.

U većem dijelu interesantnog meča viđena je izjednačena borba, a kada je Partizan u poslednjoj četvrtini preokrenuo rezultat prednost više nije ispuštao.

Partizan u sledećem kolu gostuje Limožu, koji je večeras na svom terenu izgubio od Albe sa 73:65, dok Bilbao ide na noge Lokomotivi. Rusi su jedini tim u grupi koji ima maksimalan učinak.

Najdžel Vilijams-Gos je sa 27 poena (9/13 za dva, 2/4 za tri), 8 skokova i 3 asistencije predvodio Beograđane, Novica Veličković je upisao 19 poena i 8 uhvaćenih lopti, Partrik Miler 13, a Vanja Marinković 10 koševa.

U poraženom timu Aleks Ervel je zabilježio 21 poen, Dejan Todorović 17 (4/4 za dva, 3/8 za tri), Lusio Redivo 13, a Pere Tomas 12 poena.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )