FOTO: null

Napredak je savladao Partizan sa 2:1 u napornoj utakmici po vrlo raskvašenom i za igru teškom terenu, čime je prekinuo Partizanovu seriju od sedam uzastopnih pobjeda na gostovanjima. Ovom pobjedom Napredak je povećao svoje šanse da obezbjedi plasman u ple

Početak meča Napretka i Partizana je kasnio zbog nekoliko incidenata koje su načinili navijači jednog i drugog tima, a glavni sudija meča Milorad Mažić je na kratko i prekinuo meč dok se navijači nisu primirili.

Partizan je u meč ušao samouvjereno i načinio seriju šansi za pogodak, ali je domaći tim u 44 minutu iskoristio kontranapad i poveo golom Alekse Vukanovića, posle sjajnog prodora Boranijaševića. Na poluvrijeme se otišlo sa prednošću Napretka od 1:0.

U nastavku utakmice Partizan pojačava pritisak ali napredak ponovo koristi prvu priliku i povećava prednost na 2:0. Ovoga puta strelac je bio Uroš Đerić, a ponovo je Boranijašević asistirao.

Samo par minuta kasnije Boranijašević je opet asistirao, ali ovoga puta na suprotnoj strani, u svom šesneastercu je oborio Ožegovića a sudija Mažić je dosudio jedanaesterac.

Marko Jevtović je sigurno izveo penal i smanjio na 2:1, a Partizan uprkos pritisku do samog kraja meča nije uspio da spase bod na gostovanju u Kruševcu.

Posle pobjede nad Crvenom zvezdom, Napredak je uspio da savlada i Partizan u veoma teškom meču 21. kola Superlige.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )