FOTO: null

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac u gostima sa 3:0 u meču 12. kola Superlige Srbije.

Ekipa Marka Nikolića nastavila je pobedničku seriju, sedmom pobedu u nizu u svim takmičenjima, a najzaslužniji za nova tri boda bili su strelci Leonardo, Ostojić i Everton.

Partizan zauzima treće mesto na tabeli sa 25 bodova, dok je Voždovac doživeo šest porau i zauzima 10. mesto sa 14 bodova.

Utakmica se igrala na stadionu koji se nalazi na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj, što je bio prvi put da tamo gostuje Partizan. 

Fudbaleri Partizana su na teren izašli u majicama sa likom ubijenog vođe navijača Aleksandra Stankovića. 

Na Voždovcu nije viđen preterano uzbudljiv meč i pored tri pogotka koja su postigli gostujući fudbaleri. Partizan je kontrolisao igru, a Voždovac nije stvorio ozbiljniju priliku tokom svih 90 minuta, kada su uglavnom kontranapadima pokušavali da zaprete. 

Leonardo je u 23. minutu izveo skraćeni korner sa leve strane, niko nije dirao lopta i ona je završila u mreži. Brazilac je petim pogotkom na isto toliko mečeva u nizu pokazao da je u odličnoj formi. 

U finišu poluvremena Voždiovac je ostao sa igračem manje na terenu, Milhajlov je dobio direktan crveni karton u 41. minutu, zbog starta sa leđa na Leonardu. To je olakšalo posao crno-belima u nastavku koji dupliraju prednost u 56. minutu. Prvo je Leonardo propustio dobru priliku posle koje lopta odlazi u korner, izveo ga je Stevanović, Ostojić je skočio glavom i zakucao loptu u gol. 

Konačan rezultat postavio je Everton u 73. minutu posle asistencije Mihajlovića.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )