FOTO: null

Fudbaleri Partizana izgubili su na šokantan način od kijevskog Dinama u Humskoj rezultatom 3:2, u duelu 2. kola Lige Evrope.

Srpski šampion vodio je protiv ukrajinskog velikana sa 2:0 na poluvremenu posle briljantnog izdanja, ali se u nastavku sve promijenilo i gosti su uspjeli da preokrenu i osvoje sva tri boda pred praznim tribinama u Humskoj.

Tim Miroslava Đukića sjajno je počeo, pa je u 34. minutu Ožegović pogodio za 1:0 posle odlične asistencije Tavamba. Kamerunac je bio daleko najbolji pojedinac na terenu prvom dijelu, a odlično izdanje začinio je golom za 2:0 u 42. minutu posle odlične intervencije Evertona i asistencije Sume.

Ključan detalj dogodio se u 54. minutu kada je Ognjen Ožegović visoko podigao ruku u živom zidu, a Moraeš je smanjio sa penala.

Dinamo je u drugom poluvremenu u potpunosti kontrolisao meč, pa je do kraja postigao još dva gola. Bujalski je izjednačio u 68. minutu, a šest minuta prije kraja Moraeš je svojim drugim kolom postavio konačan rezultat.

Crno-bijeli sada u B grupi imaju jedan bod kao i skenderbeg koji je odigrao protiv Jang Bojsa 1:1. Prvi je Dinamo sa maksimalnih 6 bodova, a Jang Bojs ima 2.

U narednom kolu gostuje Skenderbegu u Elbasanu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )