FOTO: lat.sputnikportal.rs

Fudbaleri Partizana oprostili su se od Kupa Srbije, pošto su u meču šesnaestine finala u Sremskoj Mitrovici poraženi od domaćeg Radničkog, posle izvođenja penala 3:1 (1:1).

Posle osam uzastopnih učešća u finalnim mečevima Kupa Srbije, fudbaleri Partizana su eliminisani iz najmasovnijeg takmičenja već u prvom kolu - Radnički je bio bolji u Sremskoj Mitrovici posle izvođenja penala.
 
Očekivano, Partizan je bio bolji rival u Sremskoj Mitrovici, ali su crno-bijeli prikazali nedovoljno protiv Radničkog, što im se na kraju obilo o glavu.
 
Ekipa Gordana Petrića dominirala je u prvom poluvremenu, a već u 18. minutu došla je do prednosti - posle prodora Dijabatea strelac je bio Patrik Andrade.
 
Imali su crno-bijeli još nekoliko prilika, a najbolju je propustio Rikardo Gomeš, koji je pogodio stativu gola Radničkog.
 
U drugih 45 minuta ekipa Partizana je čuvala vođstvo i malo toga je uradila na protivničkoj polovini.
 
Nije ni član Prve lige Srbije bio mnogo bolji, ali je ipak stigao da dođe do izjednačenja u drugom minutu sudijske nadoknade - rezervista Ristović je prošao po lijevoj strani, a lopta nekako došla do Marinkovića, koji je uspio da savlada Lukača.
 
Pristupilo se odmah izvođenju penala, a taj dio meča bio je neuporedivo zanimljiviji od 90 minuta igre.
 
Sva četiri udarca sa bijele tačke promašili su crno-bijeli, dok su za domaću ekipu bili precizni Spasojević i Petrović.
 
Radnički je tako plasmanom u osminu finala Kupa Srbije obilježio stogodišnjicu postojanja kluba.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )