FOTO: novosti.rs

Za nas je utakmica za koju se standardno pripremamo. Izvinjavam se ljudima iz Mančestera, ali moj klub u Premijer ligi je Liverpul, zbog Stivena Džerarda - rekao je Zdjelar

Značajnih utakmica je bilo i biće u karijerama svakog od fudbalera Partizana koji će večeras (18:55) izaći na teren stadiona u Humskoj, ali dimenzija i ljepota ovog događaja teško može da bude nadmašena. Mančester junajted se ne "dešava" svakome u karijeri, a Tošić i društvo će večeras biti u prilici da odigraju utakmicu o kojoj će pričati unucima. I ne samo to, imaće priliku da dođu do "skalpa" ranjenog velikana čime bi širom otvorili vrata eliminacione faze Lige Evrope.

- Po sastavu koji ćemo izvesti vidjećete da nismo promjenili ništa u odnosu na ono što smo igrali prethodnih mjeseci. Na osnovu toga biće jasno da nemamo strah, samo poštovanje prema velikom klubu. Ne i strah. Ono što je Crvena zvezda uradila protiv Liverpula svodi se na nivo čuda, a ona se ne dešavaju često. Potrebno je dosta stvari da se spoji da bi se čudo desilo. Trudimo se da uradimo sve što je za čudo neophodno, ali to ne znači da će se ono i desiti. Najbitnije je da posle utakmice ne žalimo ni za čim i da znamo da smo pružili maksimum - istakao je strateg crno-bijelih Savo Milošević u poslednjem obraćanju javnosti pred utakmicu sa "đavolima".

Nekadašnji igrač Arsenala Čarli Nikols je "Skaj sportu" rekao da očekuje lud meč i da bi Mančester junajted trebalo da bude zadovoljan sa rezultatom 1:1.

- Lako je njemu da priča. Ne možemo sebi da dozvolimo luksuz da olako prihvatamo takva razmišljanja i izgovaramo slične riječi. Vidjeli smo na susretu Totenhem - Crvena zvezda koja je to razlika, koliko je teško izaći na kraj sa ekipama iz Premijer lige. Sudarićemo se sigurno sa istim problemima koje je imala Zvezda u Londonu. Pričati lagane priče je put u pakao.

Milošević nije siguran koliko bi prednost Partizana mogao da bude kombinovani sastav Mančester junajteda.

- U ovom trenutku ne mogu da budem siguran kakav će tim izvesti, ali pretpostavljam da neće izaći sa trojicom u poslednjoj liniji, već će se vratiti na četiri u liniji. Ne mogu da odgovorim direktno ni na pitanje da li je za nas bolje da Mančester izvede najbolje što ima ili mlade igrače, željne dokazivanja. Mančester ima 25 do 30 igrača koji su najveći evropski nivo. Ovde dolaze da pobjede i moramo da budemo spremni kakav god tim da izvedu.

Vezista "valjka" Saša Zdjelar je otkrio i ko mu je pri srcu kada je u pitanju premijerligaški fudbal.

- Čeka nas utakmica koju svi sanjamo i želimo da igramo. Sanjamo o njihovoj ligi. Za nas je utakmica za koju se standardno pripremamo. Izvinjavam se ljudima iz Mančestera, ali moj klub u Premijer ligi je Liverpul, zbog Stivena Džerarda - podvukao je Zdjelar.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )