FOTO: FK Partizan

Partizan jeste primio najmanje golova u Superligi, ali da bi se danas u Humskoj (19.00) prekinuo niz od tri remija, crno-bijeli moraju da zatresu mrežu Vojvodine više od jednog puta.

To je bio i siže najavne priče trenera crno-bijelih Zorana Mirkovića pred duel sa "lalama" nadajući se da će navijači vidjeti pravi, efikasni "parni valjak".

- Ispostavlja se da nam jedan gol nije dovoljan za pobjedu - kaže Mirković. - Na poslednjim mečevima smo stvarali po pet-šest prilika, ali smo ih mnogo mašili. Mi igramo stalno na pobjedu i gledamo da uspostavimo našu igru. 

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković u analizi Partizana, napomenuo je da je igračima možda potreban i psiholog.

- Ima sigurno nešto i do psihe. Međutim, morate da držite koncentraciju svih 90 minuta. Pogotovo kad se te stvari dešavaju često. Da ne potcijenite nijednu loptu, nijedan duel. Trebalo je dosta ranije da riješimo utakmicu na Banovom brdu, da je "zatvorimo", ali dešava nam se nešto...

Na povike nezadovoljnih navijača sa tribina ne osvrće se, ističe Mirković, uvjeravajući da je koncentrisan na svoj posao i da je "u svojoj ravni". Vojvodina zaslužuje svaki respekt, dodaje šef struke.

- Veliki je to klub, kao što su Partizan i Crvena zvezda, uvijek su međusobni dueli te velike trojke nešto posebno, nezavisno od tabele i trenutka u kome se nalazimo. U ovoj sezoni su Novosađani imali dosta problema, promijenili su trenera, ali je ekipa u poslednjih nekoliko utakmica ušla u ritam, igra dobro, postiže zadovoljavajuće rezultate. Čeka nas težak zadatak, daćemo sve od sebe da dobijemo utakmicu - očekuje Mirković ne zaboravljajući da istakne prilično brze ofanzivce Novosađana na koje će se obratiti posebna pažnja.

Derbi meč povjeren je Danilu Grujiću iz Niša. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )