FOTO: null

Članovi Partizanove košarkaške škole u Bijeljini uskoro će imati priliku da borave u Banjoj Luci, ali i da prisustvuju susretu ženskih seniorskih reprezentacija Srbije i Slovenije, sve u sklopu velikog košarkaškog putovanja.

Polaznici Košarkaške igraonice i članovi pionirske selekcije Partizana BN posjetiće Banju Luku 11. juna, a njihovi domaćini će biti članovi i rukovodioci Partizana TS. Biće to uzvratna posjeta „crno-bijelih“ iz ovog semberskog grada, jer će prethodno, 22. maja, oni ugostiti svoje banjolučke vršnjake.

Prema riječima Igora Mihajlovića, generalnog sekretara Partizana BN i trenera u ovom klubu, prijateljski susreti, lijepo sportsko druženje i zajednički treninzi nisu sve što mlade Bijeljince očekuje na ovom putovanju.

„Svojim članovima ćemo organizovati i praćenje duela ženskih košarkaških repezentacija Srbije i Slovenije, koja će biti odigrana u dvorani Borik. Imaće priliku da obiđu grad, treniraju zajedno sa članovima Partizana TS, ali i da prisustvuju jednoj međunarodnoj utakmici u našoj najvećoj dvorani, gdje će gledati evropske prvakinje“, istakao je Mihajlović.

On je naglasio da će klub svim učesnicima putovanja obezbijediti besplatne ulaznice za ovaj meč, ali i besplatan prevoz te obroke tokom dana.

„Ponosni smo na činjenicu da smo, samo mjesec dana nakon osnivanja Partizana BN, u prilici da svojoj djeci organizujemo pravu košarkašku ekskurziju, tokom koje će moći mnogo toga da nauče, vide i dožive. Uvjereni smo da će ovo biti samo prvi od mnogih sličnih sadržaja, a već sada mogu da kažem kako pripremamo i posjetu Beogradu, gdje će naši članovi prisustvovati utakmici Partizana NIS“, dodao je Igor Mihajlović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )