FOTO: null

Direkcija za izgradnju i razvoj grada Bijeljina je protekle sedmice izvršila ponovno obilježavanje parking mjesta, i do sada je urađeno 70%, dok će do polovine avgusta biti obilježen kompletan parking prostor.

Iz Direkcije za portal InfoBijeljina navode da su takođe nabavili i nove PDA uređaje i mobilne štampače koji će biti u najfrekventnijim sektorima, kako bi se kontrola parkiranja poboljšala i kako bi se zaveo još bolji komunalni red. 

Što se tiče dugovanja direkcije, o kojima je bilo riječi u proteklom periodu, napominju da su dugovanja prema Patriotu u većem dijelu izmirena i dugovanje je svedeno na zadnji račun. 

Podsjećamo vas u Bijeljini postoji 855 obilježenih parking mjesta, od čega je 60% u plavoj zoni, dok je 40% u crvenoj zoni. 

Takođe iz Direkcije ovom prilikom još jednom apeluju na sve građane da se parkiraju na obillježena parking mjesta koja su obilježena vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, kako bi izbjegli neprijatne situacije prilikom parkiranja na pogrešno mjesto i time dovode u situaciju da ih odveze specijalizovano vozilo "pauk"

Kada je riječ za područje Grada Bijeljina sankcije za neplaćanje predviđaju blokadu vozila u slučaju neplaćanja 3-5 kazni, dok u slučaju preko pet i više kazni, predmet se šalje na sud, rečeno je na kraju razgovora za naš portal.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )