FOTO: null

Nekoliko dana nakon niza terorističkih napada u kojima je ubijeno više od 130 ljudi u Parizu je mirno. Život se polako normalizuje, ali je još uvijek primjetan strah građana.

U Francuskoj je poslednji dan trodnevne žalosti. Minutom ćutanja je odata počast žrtvama terorističkih napada, a takođe zastave na ustanovama i javnim zdanjima su bile spuštene na pola koplja.

"Na ulicama Pariza ima ljudi, ali manje nego obično. Veliko je prisustvo policije i vojske koji patroliraju gradom. Građani su još uvijek u strahu i šoku zbog napada koji su se dogodili, mada za sada nisam ništa neobično vidjela", kaže za portal InfoBijeljina Sanja koja nam se večeras javila iz Pariza, dodajući da se život normalno odvija.

Takođe dodaje da su sve atrakcije otvorene, osim Diznilenda. Na snazi je i dalje vanredno stanje koje je proglasio predsjednik Francuske.

U svim većim gradovima Evrope danas je takođe minutom ćutanja odata počast za sve žrtve terorističkog napada u Parizu. Počast je odata u Parizu, Briselu, Londonu, na samitu G20 u Turskoj...


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )