FOTO: null

Mirzet Kamberović (56) iz sela Šerići u opštini Živinice smrtno je stradao koseći travu na njivi nedaleko od svoje kuće.

Pod još nerazjašnjenim okolnostima nesretni čovjek se sapleo, pao na ručnu kosu koja ga je ubola u predjelu stomaka i nanijela mu smrtonosne povrede.

Kako nezvanično saznajemo, Mirzet je u jutarnjim časovima otišao u kosidbu sa svojim bratom Mirsadom, koji je bio s njim i u momentu nesreće.

Upravo on je i obavijestio službenike MUP-a Tuzlanskog kantona o tragičnoj nesreći, a bio je na drugom kraju njive kada se sve desilo.

"Dežurni tužilac naredio je obdukciju tijela, a vanjskim pregledom utvrđeno je da nema tragova nasilja. Muškarac inicijala M.K. najvjerovatnije je pao na kosu i zadobio smrtonosne povrede u predjelu stomaka", kazao je Admir Arnautović, portparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nakon nesretnog događaja u Šeriće je pristigla ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja iz Živinica, ali je dežurni ljekar mogao samo da konstatuje smrt.

Uviđaj su obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Živinice. Istraga se nastavlja.

Mirzet Kamberović, koji je iza sebe ostavio suprugu i dvije kćerke, sahranjen je juče na groblju "Prline" u Šerićima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )