FOTO: null

Na 16. Međunarodnom džudo turniru održanom danas u Sarajevu ekipa džudo kluba “Panter” iz Bijeljine ostvarila je zapažen uspjeh. Takođe, na Međunarodnom džudo turniru “Požega Open 2016” održanom u Hrvatskoj bijeljinski džudisti bili su među najboljima.

Turnir na kojem je učestvovalo 376 takmičara iz 45 klubova iz Grčke, Francuske, Austrije, Mađarske, Slovenije, Rumunije, Srbije, Hrvatske i BiH Panteri su nastupali sa 6 takmičara osvojivši čak 4 medalje.

Prva mjesta osvojili su : Ivan Čolić i Miloš Krstić, na 2. mjestu bio je Nikola Bodirogić, 3. mjesto osvojio je Luka Perušinović, peti je bio Jovan Bodirogić, dok je 7. mjesto zauzeo Predrag Terzić. 

Takođe, na 16. Međunarodnom džudo turniru “BIH AND NIPPON” održanom u Sarajevu “Panteri” su ostvarili dobre rezultate.

Prva mjesta zauzeli su Sergej Delić, Anja Vučković i Selena Tomić, drugoplasirani  bili  su Jovan Bodirogić i David Aleksić, dok su bronzu osvojili Mihajlo Jovanović, Una Aleksić i Luka Tomić. 

Pantere su na ovim takmičenjima predvodili treneri Aleksandar Borovčanin i Vladimir Djokić.

Sljedećeg vikenda “Pantere” očekuju dva takmičenja, od kojih je značajno pomenuti takmičenje u Rumuniji, na kojem nastupa iskusniji dio ekipe.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )