FOTO: null

Za takimičare “Pantera” nema predaha, i ovoga vikenda nastupili su na dva takmičenja, prvo je Međunarodni turnir ,, Trofej Vršca,, a drugo takmičenje bilo je Balkansko prvenstvo za kadete u Kikindi.

Na 7. Međunarodnom džudo turniru "Trofej Vršca" učestvovalo je ukupno 670 takmičara iz 52 kluba.

Takmičari su došli iz Italije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Bugarske, Rumunije i Srbije. Klub “Panter” predstavljalo je  8 takmičara, a osvojili su  ukupno 7 medalja i jedno 5 mjesto. 

Prvo mjesto osvojila je Elena Mikić, dok su trećeplasirani bili  Anja Vučković, Dejan Jezdić, Ivan ČoliĆ, Nikša Matić, Miloš Krstić i Pavle Vasić,  5 mjesto je osvojio Predrag Terzić. Na takmičenju ih je predvodio trener Aleksandar Borovčanin. 

A na Balkanskom prvenstvu u Kikindi džudiste “Pantera” je  predstavljao Miloš Kolović, koji nije imao sreće sa žrijebom, gdje se u prvom kolu borio sa takmičarom iz Grčke koji je 3. na svijetu, iako se dobro  borio, bilo je nedovoljno za pobjedu i prolaz dalje.

Piše: Snežana Miloševič


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )