FOTO: null

Banjalučka policija traga za nepoznatim muškarcem koji je pokušao da siluje ženu. U noći između četvrtka i petka pokušao da siluje 32-godišnju Banjalučanku

Policija traga za nepoznatim manijakom koji je u noći između četvrtka i petka pokušao da siluje 32-godišnju Banjalučanku na koju je nasrnuo kod Osnovne škole "Ivo Andrić" u centru grada.

Napad se dogodio oko jedan sat iza ponoći i djevojka je uspjela da se pričom oslobodi iz stiska napadača, što je iskoristila i počela da doziva pomoć. Povike je čuo njen komšija koji je slučajno naišao biciklom, pa je manijak pobjegao. Djevojka je cijeli slučaj prijavila u PU Banjaluka, ali silovatelj nije pronađen.

U želji da upozori sugrađanke napadnuta djevojka je na svom fejsbuk-profilu objavila status u kome je opisala bliski susret sa muškarcem:

- "J...u te, jako ću te je...i!" uz snažan stisak jednom rukom preko grudi, a drugom preko zadnjice. Potom jakim stiskom oko vrata sreli smo se silovatelj u pokušaju i ja sinoć kod škole "Ivo Andrić" - napisala je napadnuta devojka.

Ona u statusu navodi da je naknadno saznala da na toj relaciji manijak "patrolira" više od mjesec dana. Požalila se i na postupanje policajaca, jer su je upitali da li je pila alkohol i kako je bila obučena, a posebno se zahvalila komšiji koji ju je spasao.

Djevojka je napadača opisala kao tamnoputog muškarca, starog između 30 i 35 godina, snažne građe, koji je na sebi nosio tamnu odeću.

"VREBA" VEĆ DVA MESECA

Od početka juna po Banjaluci kruži priča da se pojavio manijak koji u noćnim satima presreće i nasrće na žene. Na društvenim mrežama djevojke su upozoravane da manijak vreba u Grčkoj ulicu, u kojoj se upravo nalazi škola "Ivo Andrić", gdje su navodno napadnute dvije djevojke. Pominjala su se još dva napada, što su u policiji demantovali, tvrdeći da im je prijavljen samo jedan slučaj koji se dogodio 22. maja zbog čega je ispitano više svjedoka i jedan osumnjičeni.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )