FOTO: null

Posle poraza od Fenerbahčea u četvrtfinalu Evrolige vlasnik kluba primorao igrače da putuju autobusom. Četvorica su to odbila

Poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalu Evrolige (3:0) je iznervirao prvog čoveka Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa koji je odlučio da kazni sve tako što će ih poslati autobusom od Istanbula do Atine.

Trener Ćavi Paskval i većina košarkaša su to prihvatili, dok su četvorica (Majk Džejms, Kris Singlton, Keni Gebrijel i Adonis Focis) odbili zahtjev predsednika kluba.

Nekompletan tim je jutros oko sedam časova po lokalnom vremenu stigao u glavni grad Grčke, a na putu od preko 1.100 kilometara su samo jednom odmarali (oko ponoći), u Ksantiju gdje su se i slikali sa osobljem restorana u kojem su večerali.

Grčki mediji spekulišu da će posle manjeg odmora, posle više od 17 sati putovanja, Paskval razgovarati sa čelnicima kluba i da postoji šansa da će tom prilikom podnijeti ostavku, dok se očekuje da će Janakopulos drakonski da kazni četvoricu “neposlušnih”, možda čak i otkazima.

- Tri evroligaške titule sam osvojio sa Panatinaikosom i vi me sada šaljete autobusom kući posle poraza od ekipe kao što je Fenerbahče?! Nema šanse - ljut je bio Focis kada mu je saopštena odluka predsednika.

Focis je sa Panatinaikosom osvojio i devet titula u domaćem šampionatu, kao i tri pehara u Kupu.

Očekuje se da se situacija u klubu uskoro riješi, samo je pitanje na kakav način će to biti učinjeno.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )