FOTO: Srpska Info

Kolosalni pakistanski dizač tegova Arbab Khizer Hajat, poznat kao Pakistanski Hulk, traži ženu.

Dvadesetsedmogodišnji Pakistanski Hulk je težak 444,5 kg i visok 197 cm, a već godinama bezuspješno traži ženu. Njegovi roditelji silno žele da se on oženi, ali mu to još uvijek nije uspjelo.

– Treba mi ‘teška’ žena kako je ne bih povrijedio. Sve žene koje su se dosad željele udati za mene su bile premršave. Želim upoznati ženu tešku barem 100 kg i višu od 192 cm tako da bismo izgledali kako treba jedno pored drugog – rekao je Hajat objašnjavajući zašto mu “prosječna” žena ne bi odgovarala. Kako tvrdi, dosad je odbio između 200 i 300 žena jer nisu odgovarale željenim parametrima.

Hajat je slavan u svom rodnom mjestu, a poznat je po vuči traktora, autobusa i automobila pomoću konopca te podizanju automobila jednom rukom, prenosi Klix.

Kako bi održavao svoju formu, on dnevno pojede četvero piladi, 36 jaja, 3 kg mesa, a uz to popije 5 litara mlijeka. Planira da učestvuje u takmičenjima dizanja tegova te postati hrvačka zvijezda u organizaciji WWE.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )