FOTO: glassrpske

O.S. (78) iz Čelinca ubio se skočivši s zgrade Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske. Policiji je ovaj slučaj prijavljen juče oko 16 časova. Saznajemo da je on skočio s zgrade Torakalne hirurgije.

 
- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka obavili su uviđaj u ulici 12 beba u Banjaluci na licu mjesta gdje je smrtno stradalo ice O.S. iz Čelinca - saopšteno je iz PU Banjaluka.
 
Dodali su da im je od  strane dežurnog doktora UKC-a RS, prijavljeno je, da je pacijent O.S. skočio kroz prozor sa petog sprata zgrade UKC-a, te da je na licu mjesta preminuo.  O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
 
Samoubistvo je 19. aprila izvršio i Lj. B. (52) skočivši sa šestog sprata zgrade UKC-a RS u gdje se nalazi „Kovid odjeljenje“, te je na licu mjesta preminuo.
 
Nekoliko dana ranije na isti način samoubistvo je počinila i žena koja je takođe bila smještena u „Kovid odjeljenju“ UKC-a.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )