FOTO: null

Pacijent koji je nakon uboda stršljena prebačen na Urgentni blok bijeljinske Bolnice „Sveti Vračevi“, nije životno ugrožen, potvrđeno je za portal InfoBijeljina iz te zdravstvene ustanove.

"Pacijenta sam posjetio u Bolnici. Dobro se osjeća, stabilan je potpuno i treba da bude prebačen na Interno odjeljenje naše bolnice", rekao je za portal InfoBijeljina Siniša Maksimović, direktor Bolnice. 

Pacijent je, po riječima Maksimovića, imao pad pritiska i njegovo stanje na prijemu u Ugrentni blok je bilo dramatično.

Doktor dalje navodi da nije bio prisutan u momentu kada se to sve desilo, nego je došao 10-tak minuta kasnije, kada su već mnogi dobili infuziju. 

Podsjetimo, roj stršljenova napao je danas popodne učesnike Savske regate prilikom prilaska Ostojićevu, gdje su pravili pauzu, a tokom ovog nesvakidašnjeg napada povrijeđeno je više desetina osoba.

Maksimović je za portal InfoBijeljina ocijenio da novonastala situacija ne smije da u sijenku baci dobru atmosferu same regate.

"Ovo je jedan uređeni dio pristaništa, gdje svake godine regataši prave pauzu, a tačno je da na jednom jasenu ima leglo stršljenova. Međutim, eto, spletom okolnosti ovo se danas dogodilo, ali ne smije da baci u sjenku dobru atmosferu same regate koja je bila odlična", naveo je Maksimović.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )