FOTO: null

Vaše dete se približava svećicama rođendanske torte. Pravi presladak izraz lica i gasi plamičak. Svi oko njega se smeju. Uspeli ste da ga uslikate. Kadar je savršen i jedva čekate da ga podelite, tu ćete se susresti sa prvom razlikom između Instagrama i n

Tulfie je aplikacija osmišljena kao Instagram za korisnike koji posebno cene svoju privatnost. Interfejs je jednostavan i sličan čuvenom foto-filter fenomenu, ali iako i nova aplikacija ima nekoliko opcija za podešavanje same fotografije, fokus je na unikatnoj opciji - event.

Autori su inicijalno osmislili Tulfie kao alat za selfi, čemu duguje i ime. Kako se proizvod razvijao tako su tvorci došli na ideju da dodaju opciju "Event" koja će postati njegova najbitnija odlika.

Event na Tulfie-ju je pozajmio najbolje od dva giganta Fejsbuka i Instagrama. On daje mogućnost korisniku da kreira i koriguje događaj, pa tako možete da pokrenete event "Sašino i Sanjino venčanje" u koji će svaki gost moći da postavlja svoje slike i upotpuni ovu kolekciju uspomena, ali i "Madonin koncert" u koji će svaki fan moći da postavlja fotografije.

Specifična opcija je posebno zgodna roditeljima koji vole da na internetu dele fotografije svojih naslednika, ali žele strogo da kontrolišu ko može da ih vidi. Tako vam Tulfie daje opciju da napravite event "Dejanov prvi rođendan" i učinite ga dostupnim isključivo porodici.

Za razliku od Instagrama koji koristi hašteg, ideja je da se navigacija kroz Tulfie, bar u početku, odvija kroz Evente, ali i opciju koja će oduševiti najupornije korisnike.

Superstar

Najpopularniji korisnici aplikacije dobiće opciju da postanu Superstarovi. Njihove fotografije će moći da vide svi korisnici čim instaliraju aplikaciju i češće će se pojavljivati onima koji vole da pretražuju fotke. Ovakva pogodnost je sjajna za mlade muzičare, amaterske glumce, ali i već poznate ličnosti koje žele da se eksponiraju na društvenim mrežama.

Fejsbuk ima lajk, Instagram i Tviter su se susreli u srcu, ali Tulfie ima notifikaciju koja će prijati egu korisnika - WOW.

Tako će svako, od vaše omiljene pevačice do drugarice sa fakulteta moći da konačno iskažu pravo mišljenje o lepoti vaše frizure.

Ova društvena mreža uskoro ulazi u ring sa svetskim divovima, a najviše korisnika za sada ima upravo na Balkanu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )