FOTO: pixabay

Otvoreno je glasanje za najbolju pjesmu na dječijem muzičkom takmičenju "Ritam Evrope".

Glasanje je otvoreno u Jutarnjem programu Radio-televizije Republike Srpske, a zainteresovani glas mogu da daju za neki od 15 gradova u Republici Srpskoj.
 
Glasa se tako što se pošalje tekst PJESMA (razmak) redni broj nastupa - na primjer PJESMA 01 na broj 091510720. Glasanje je moguće sa svih brojeva telefona mobilnih operatera u BiH.
 
"Ritam Evrope" naziv je najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja, koje se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću i ima tradiciju dužu više od 12 godina.
 
Takmičenje su podržali ambasadori zemalja Evrope, Izraela i Australije.
 
"Ritam Evrope" je takmičenje koje okuplja djecu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godine, koja pored svog grada ili opštine predstavljaju jednu od zemalja Evrope, Izraela ili Australije i pjevaju na njihovom jeziku.
 
Ukupan maksimalan broj gradova predstavnika - takmičara je 24 u jednoj zemlji.
 
Proces priprema djece za televizijski prenos traje devet mjeseci u toku kojih se oni obučavaju sa televizijskim timovima "Ritma Evrope" da u televizijskom prenosu predstave dodijeljenu zemlju Evrope, Izrael ili Australiju.
 
Po uzoru na "Evroviziju", pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju sms porukama.
 
Grad pobjednik kao nagradu dobija sljedeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju grada na nacionalnoj televiziji, a djeca grada pobjednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljali.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )